Hvor stammer navnet japansk lifting fra?

I Japan udviklede man i tidernes morgen Kobido behandling til den Kejserlige Japanske familie. Kobido er en holistisk økologisk hudpleje, hvor man bl.a. laver rynkereducerende ansigtsmassage.

Filosofien bag Kobido er, at den ypperste skønhed kommer af en perfekt balance imellem krop-sind-ånd.

Kobido behandlinger udføres i dag stadig i Japan og er forbeholdt overklassen. Netop ved at gå ind og arbejde på ansigtets muskler, og derved fjerne spændingerne, får ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende, som automatisk giver et mere ungdommeligt og friskt look.

Huden får ofte allerede efter første behandling en mere frisk glød, på grund af den forøgede blodgennemstrømning i vævet.

Behandlingen er det sidste nye trend i Japan, hvor mange celebre skuespillere og tv-værter sværger til denne behandlingsform, grundet de hurtige resultater, hvor det samtidigt er en nydelse at modtage denne behandlingsform.

Behandlingen er et rigtig godt alternativ til kosmetiske operationer, så hvis man overvejer dette, var det måske en idé at prøve Japansk Lifting, inden man kaster sig ud i et kirurgisk indgreb.