Øreakupunktur

Mange benytter sig af denne behandlingsform i forbindelse med smerter i muskler, knogler og led og mod diverse ubalancer i kroppen. Herudover er øreakupunktur (NADA) også effektiv til tobaksafvænning og vægttab.
Når man kender til placeringen af kroppens forskellige organer, nerver, kirtler osv., kan man starte behandlingen med øreakupunktur ved at sætte små nåle i punkterne på ørerne. Hvert punkt repræsenterer de steder i kroppen, hvor man har ubalance. Det foregår ved at belastede zoner, der er så små at de betragtes som punkter, findes med en punktsøger eller en lille metalstav. Ømme punkter behandles ved at stikke fine akupunkturnåle en ½ til 1½ mm ind i huden. Nålene sidder i ørerne 20-25 min. og udøver deres virkning.

Rygestop

Øreakupunktur er en effektiv hjælp ved rygestop. Det er med til at dæmpe lysten og trangen til rygning. Rygestopbehandlingen (NADA) understøttes med råd, vejledning og opfølgende behandling. Typisk vil der være en halv time med råd, vejledning.

Vægttab

Øreakupunktur er en effektiv hjælp til vægttab. Det er med til at nedsætte sukkertrang og er appetitregulerende. Vægttabsbehandlingen (NADA) understøttes med råd, vejledning og opfølgende behandling. Typisk vil der være en halv time med råd, vejledning.

Øreakupunktur - uden nåle.

Er du som mange andre nervøs for nåle, er der alligevel meget effektiv hjælp at hente fra øreakupunkturen - uden brug af nåle. Ved at placere små plastre med frøkugler over de belastede punkter, kan punkterne aktiveres uden brug af nåle. Plastrene med de små frøkugler sidder på ørerne i 2-4 dage og skal jævnligt aktiveres ved let massage i den tid de sider fast. Plastrene kan tåle almen bad og hårvask og kan uden videre tages af.